22/6/12

Αξιολόγηση e-Twinning : Play and Learn English.

Ολοκληρώσαμε ένα ακόμη e-twinning μαζί με τους εταίρους μας.. και φτάνοντας στο τέλος του προβληματιστήκαμε ποια μορφή θα μπορούσε να έχει  η αξιολόγηση ενός τέτοιου έργου ..στο νηπιαγωγείο! με τα παιδιά να μην γνωρίζουν γραφή κ ανάγνωση.. Σκεφτήκαμε λοιπόν μια video παρουσίαση με κάποια σημεία που μπορέσαμε κ αποτυπώσαμε με την κάμερα ελπίζοντας να διαφαίνονται και όλα όσα η κάμερα δεν μπόρεσε να καταγράψει.. Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στις προσδοκίες μας..

4 σχόλια:

Fanypap είπε...

Πολύ αξιόλογη δουλειά!!Συγχαρητήρια!!!Να περνάτε καλά, φιλάκια.

annakp είπε...

ευχαριστούμε:-)
Καλό Καλοκαίρι..

Ανώνυμος είπε...

Καλά, εντάξει, είναι πολλή ιδιαίτερη δουλειά και το αποτέλεσμα είναι αυτό που σε αποζημιώνει! Πάρα πολύ καλά! Νομίζω πως αυτό το project απαντά στο κυρίαρχο ερώτημα για το ποια ηλικία είναι κατάλληλη για να ξεκινήσει ένα παιδί μια δεύτερη γλώσσα και αν μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στις δύο. Νομίζω ότι ξέρεις την απάντηση γιατί δούλεψες και τις δύο γλώσσες και η άποψή σου θα ήταν πολύτιμη. Περιμένω νέα σου!

ΥΓ: Μήπως να σκεφτείς σοβαρά να επιμόρφωσεις και εμάς τους νέους εκπαιδευτικούς επάνω στα θέματα που δουλεύεις;


Σε φιλώ πολύ,
Βασιλική Γκ.

annakp είπε...

Η αλήθεια είναι ότι απολαύσαμε όλη την χρονιά την κάθε φάση του έργου αυτού.. ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εταίρους μας που έκαναν όλες τις δράσεις μας να έχουν λόγο και αιτία!

Την Αγάπη μας και τις ευχές μας για μια ΚΑΛΗ κ δημιουργική χρονιά αγαπημένη Βασιλική!

ΥΓ.. είμαστε εδώ για σένα οποτεδήποτε.. μη το ξεχνάς