11/2/10

Εκδήλωση για την Ασφάλεια

ΙΩΑΝΝΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ
Την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου οι μαθητές μας παρουσίασαν στους γονείς τους και στην τοπική κοινωνία, μια ιστορία που έφτιαξαν βιωματικά για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο. Στην εκδήλωση έγινε μια σύντομη αναφορά στην παγκόσμια ημέρα από μαθητή και εκπαιδευτικό του σχολείου και στη συνέχεια όλα τα παιδιά δραματοποίησαν την ιστορία. Ακολούθησε video παρουσίαση της ψηφιοποιημένης ιστορίας και η εκδήλωση έκλεισε με εργαστήριο κατασκευής ανεμόμυλου με συνθήματα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν έντυπα την αφίσα και την ιστορία, ως αναμνηστικά της ημέρας εξυπηρετώντας συγχρόνως και στόχους μιας περαιτέρω διάδοσης της δράσης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άννα τα θερμά μου συγχαρητήρια για την δράση του νηπιαγωγείου σας. Είσαι αξιέπαινη.Μακάρι να είχαμε κι εμείς δυνατότητα για χρήση του διαδικτύου όταν το 1998 μπήκαμε σε Comenious.Ηταν το διαρκές αίτημά μας που όμως κανείς δεν αξιολογούσε σωστά. Χαίρομαι που εσείς τα καταφέρατε κι έτσι ακολουθήσαμε κι εμείς, πολύ αργότερα βέβαια.

με φιλικούς χαιρετισμούς και πολλές αναμνήσεις απο την φοίτησή μας στην Σ.Ν.Θ.
ΠΟΠΗ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ ΑΠΟ ΝΗΠ/ΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ- ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

annakp είπε...

Ευχαριστούμε πολύ αγαπητή μας Πόπη.. αυτά που αλλού είναι αυτονόητα, στη χώρα μας πρέπει να τα διεκδικήσουμε με επιμονή.. κ αυτό κάνουμε :)